Over ons

Welkom in onze Chiro!


Beste (toekomstige) leden & ouders

Chiro BAM! is een kleine jeugdbeweging, met ons beperkt ledenaantal slagen we erin voldoende bezig te zijn met elk lid. Niemand wordt hier uitgesloten en leiding en leden vormen samen een hechte groep! De nog jeugdige maar erg gemotiveerde leidingsploeg staat 2 zondagen in de maand klaar voor hun leden met een hoop originele activiteiten die ze met veel plezier hebben bedacht. Naast de toffe sfeer en aangename mensen zijn de chirolokalen ideaal gelegen. Het gebouw geeft uit op een groot grasveld en op enkele meters bevindt er zich een park waarin we soms eens een speurtocht organiseren of een groot bosspel spelen. Hopelijk hebben we jullie kunnen overtuigen om eens een bezoekje te brengen aan onze chiro.

Tot snel, groetjes van jullie (toekomstige) leiding xxx  


Onze Leidingsploeg

Na super mega toffe jaren met Brit en Milo als leiders, verlaten zij ons vast leidingsteam. Dat wil niet zeggen dat wij ze niet meer gaan zien, ze zullen ons nog zeker komen bezoeken en op evenementen mogen wij ze ook nog verwachten.


Ella en Julliette zijn er dit jaar bij als vast lid van het leidingsteam. Zij zullen zeker voor super toffe spellen zorgen, we kijken er zeker naar uit!


We maken dit jaar beroep op hulp, Seppe doet een comeback en komt Brenden versterken bij de Keti/Aspi's, alright! Bij de Rakwi's krijgt Sander hulp van Jackie!


Leiders per groep:

Speelclub: Améline & Ella

Rakwi's: Ilona & Juliette

Tito's: Sander & Jackie

Keti-Aspi's: Brenden & Seppe